søndag 24. april 2016

Warhol bilde


Mitt selvportrett, inspirert av Warhol

Skolestartfestivalen


Vi fikk i oppdrag å designe nettsiden for Skolestartfestivalen 2016! Dette er mitt forslag. Det jeg ønsket med designet, var at det skulle være kult og at man ble glad av den. Om jeg lykkes, har DU svaret på!

Jeg hadde bestemt meg for å ha "knæsje" sommerfarger. Øverst i menyen tenkte jeg at "Mysen VGS" skulle være en direkte link til nettsiden for Mysen VGS (som er http://mysen.vgs.no/ikbViewer/page/ofk/pages/forsiden) og at #skolestartfestivalen går rett til "#skolestartfestivalen" på instagram (https://www.instagram.com/explore/tags/skolestartfestivalen/), så du lett kan oppdatere deg!

(teksten er bare et forslag for å vise frem mitt design)

torsdag 7. april 2016

Alfabet
















Jeg er fornøyd med jobben jeg har gjort. Jeg har ikke fulgt de vanlige komposisjonsprinsippene, som det gylne snitt, men jeg har heller prøvd å få bokstavene like store. Jeg har jobbet med å få bort teipbitene på bildet, som er vanskelig å oppdage på noen skjermer. (En ekstra ting: hvis du vil se noe artig, bør du skru ned lysstyrken på skjermen. Da får du ulike gråtoner bak bokstavene, noe jeg synes er kult B-) )